top of page

VINE A 

KRONOS!

PERA NENSINENES

MATRÍCULA GRATUÏTA

CURSOS QUE OFERIM

INVERTEIX EN FORMACIÓ

LLENGUA

Saber llegir i escriure és crucial per assolir els objectius de cada curs.

ANGLÈS

Aprèn anglès d'una manera fàcil i divertida.

No tinguis por a volar!

MECANOGRAFIA

Encara escrius amb 2 dits?

informàtica

LLenca't

en el món de la informàtica!

SOBRE NOSALTRES

Qui som?

Kronos és un centre educatiu proper on tot alumne/a es trobarà atès d’una manera personal amb el mestre/a. No fem grups sinó classes individualitades; d’aquesta manera cada alumne avança de forma segura respectant el seu ritme i les seves intel·ligències. 
Apliquem aquest mètode des de l’any 1995 i amb molt bons resultats a la ctra. de Matadepera amb el nom de Serveis Informàtics i ara al Doctor Cistaré amb el nom de Kronos temps per aprendre.

KRONOS TEMPS X APRENDRE

Horaris Flexibles

Sense pèrdua de classes

kronos temps x aprendre

Dr. Cistaré, 61 08225 Terrassa

93 735 2000

CONTACTA'NS

ONLINE o per TELÈFON

KRONOS TEMPS X APRENDRE

Dr. Cistaré, 61

08225, Terrassa.

Envia'ns un missatge
Apunta't per correu i guanya un 10% de descompte amb el curs de Mecanografia.
 

KRONOS temps x aprendre

S'ha enviat el teu missatge

En compliment del que preveu la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter personal i de la LSSI 34/2002, KRONOS TEMPSXAPRENDRE l’informa que les dades personals que voluntàriament faciliti a través del present formulari seran cedides al centre al qual està demanant la informació amb la finalitat que aquest pugui informar-li sobre la matèria i contingut que ha seleccionat, així com dirigir-li comunicacions relatives a altres serveis del centre que puguin resultar d’interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà. En qualsevol cas, vostè podrà donar-se de baixa de la nostra llista o exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a la nostra adreça de correu electrònic, <correu@kronostempsxaprendre.cat> o bé a la nostra adreça postal DR. CISTARÉ, 61 LOCAL 2, 08225, TERRASSA.

Contact
bottom of page